GLUTEN FREE BOX

wróć do spisu menu

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o zestawie, skontaktuj się z nami:
22 228 25 38+48 535 300 343 lub mailowo: biuro@dietbox.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od poniedziałku do piątku od godz. 7:00 do 18:00.

kliknij tutaj, aby zamówić

Jadłospis na najbliższe 7 dni

poniedziałek, 08.10.2018
Śniadanie

Plasterki pieczonego schabu faszerowanego morelami z ogórkiem kiszonym

Alergeny: laktoza, dwutlenek siarki i siarczyny

II Śniadanie

Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą

Alergeny: ryby

Obiad

Pierś z kurczaka w sosie warzywnym

Alergeny: seler

Podwieczorek

Jogurtowy koktajl jagodowy z figami

Alergeny: dwutlenek siarki i siarczyny, laktoza

Kolacja

Omlet po andaluzyjsku podany z sosem pomidorowym

Alergeny: jaja

wtorek, 09.10.2018
Śniadanie

Placki kukurydziane z żurawiną i musem truskawkowym

Alergeny: jaja, dwutlenek siarki i siarczyny, soja

II Śniadanie

Krem z kalafiora z czarnuszką

Alergeny: seler, laktoza

Obiad

Stir-fry z wołowiną, groszkiem i ananasem

Alergeny: sezam

Podwieczorek

Pasta z fetą i pieczonymi warzywami

Alergeny: laktoza

Kolacja

Sałatka Waldorf z indykiem

Alergeny: seler, orzechy, jaja, gorczyca , dwutlenek siarki i siarczyny, laktoza

środa, 10.10.2018
Śniadanie

Czekoladowy pudding ryżowy z suszonymi owocami i melonem

Alergeny: soja, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy

II Śniadanie

Sałatka z grilowaną cukinią i papryką

Alergeny: -

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie rozmarynowym

Alergeny: laktoza

Podwieczorek

Tarta jaglana na orzechowo-daktylowym spodzie

Alergeny:orzechy, dwutlenek siarki i siarczyny, soja

Kolacja

Pasztet z ciecierzycy

Alergeny: jaja

czwartek, 11.10.2018
Śniadanie

Pasta z szynki podana z cykorią, rzodkiewką i papryką

Alergeny: soja, laktoza, dwutlenek siarki i siarczyny

II Śniadanie

Barszcz ukraiński

Alergeny: seler

Obiad

Burgery z indyka i jarmużu z paprykowym sosem

Alergeny: laktoza

Podwieczorek

Pudding kokosowy z chia i śliwkami

Alergeny: -

Kolacja

Sałatka z makaronem, mozarellą i pesto bazyliowym

Alergeny: laktoza

piątek, 12.10.2018
Śniadanie

Pasta z duszonego pora, pieczonych jabłek i białej fasoli

Alergeny: -

II Śniadanie

Sałatka owocowa

Alergeny: orzechy, dwutlenek siarki i siarczyny

Obiad

Miruna w sosie curry z marchewką mini i fasolką szparagową

Alergeny:ryby, sezam

Podwieczorek

Koktajl malinowy z siemieniem lnianym

Alergeny: laktoza

Kolacja

Papryka faszerowana kaszą gryczaną i pieczarkami

Alergeny: -

sobota, 13.10.2018
Śniadanie

Jaglane bounty z wegańską nutellą

Alergeny: laktoza

II Śniadanie

Sałatka grecka

ALERGENY: laktoza

Obiad

Schab w sosie dyniowym z kaszą i surówką

Alergeny: -

Podwieczorek

Brzoskwinie faszerowane serkiem i rzodkiewką

Alergeny: laktoza

Kolacja

Plasterki indyka pieczonego z sosem koktajlowym i ogórkiem małosolnym

Alergeny: jaja, gorczyca, laktoza, dwutlenek siarki i siarczyny

niedziela, 14.10.2018
Śniadanie

Pasta z suszonych pomidorów podana z warzywami

Alergeny: seler, laktoza

II Śniadanie

Sałatka z selerem konserwowym i ananasem

Alergeny: seler, jaja, gorczyca, laktoza

Obiad

Spaghetti agilio olio z kurczakiem

Alergeny: laktoza

Podwieczorek

Czekoladowy pudding z tapioki z musem porzeczkowym

Alergeny: orzechy, laktoza

Kolacja

Krem fasolowo-pomidorowy podany z grzankami

Alergeny: seler, laktoza