GLUTEN & LACTOSE FREE BOX

wróć do spisu menu

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o zestawie, skontaktuj się z nami:
22 228 25 38+48 535 300 343 lub mailowo: biuro@dietbox.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od poniedziałku do piątku od godz. 7:00 do 18:00.

kliknij tutaj, aby zamówić

Jadłospis na najbliższe 7 dni

poniedziałek, 08.10.2018
Śniadanie

Plasterki pieczonego schabu faszerowanego morelami z ogórkiem kiszonym

Alergeny: dwutlenek siarki i siarczyny

II Śniadanie

Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą

Alergeny: ryby

Obiad

Pierś z kurczaka w sosie warzywnym

Alergeny: seler

Podwieczorek

Indyjska zupa dhal z czerwoną soczewicą

Alergeny: seler

Kolacja

Omlet po andaluzyjsku podany z sosem pomidorowym

Alergeny: jaja

wtorek, 09.10.2018
Śniadanie

Placki kukurydziane z żurawiną i musem truskawkowym

Alergeny: jaja, dwutlenek siarki i siarczyny, soja

II Śniadanie

Krem z kalafiora z czarnuszką

Alergeny: seler

Obiad

Stir-fry z wołowiną, groszkiem i ananasem

Alergeny: sezam

Podwieczorek

Pasta z pieczonymi warzywami

Alergeny: -

Kolacja

Sałatka Waldorf z indykiem

Alergeny: seler, orzechy, jaja, gorczyca , dwutlenek siarki i siarczyny

środa, 10.10.2018
Śniadanie

Czekoladowy pudding ryżowy z suszonymi owocami i melonem

Alergeny: soja, dwutlenek siarki i siarczyny, orzechy

II Śniadanie

Sałatka z grilowaną cukinią i papryką

Alergeny: -

Obiad

Polędwiczki wieprzowe w sosie rozmarynowym

Alergeny: -

Podwieczorek

Tarta jaglana na orzechowo-daktylowym spodzie

Alergeny: orzechy, dwutlenek siarki i siarczyny, soja

Kolacja

Pasztet z ciecierzycy

Alergeny: jaja

czwartek, 11.10.2018
Śniadanie

Pasta z tofu i suszonych pomidorów

Alergeny: soja

II Śniadanie

Barszcz ukraiński

Alergeny: seler

Obiad

Burgery z indyka i jarmużu z paprykowym sosem

Alergeny: -

Podwieczorek

Pudding kokosowy z chia i śliwkami

Alergeny: -

Kolacja

Sałatka z makaronem, kurczakiem i pesto bazyliowym

Alergeny: -

piątek, 12.10.2018
Śniadanie

Pasta z duszonego pora, pieczonych jabłłek i białej fasoli

Alergeny: gluten

II Śniadanie

Sałatka owocowa

Alergeny: orzechy, dwutlenek siarki i siarczyny

Obiad

Miruna w sosie curry z marchewką mini i fasolką szparagową

Alergeny: ryby, sezam, gluten

Podwieczorek

Krem z dyni z pestkami słonecznika

Alergeny: seler

Kolacja

Papryka faszerowana kaszą gryczaną i pieczarkami

Alergeny: -

sobota, 13.10.2018
Śniadanie

Jaglane bounty z wegańską nutellą

Alergeny: -

II Śniadanie

Sałatka grecka z jajkiem

Alergeny: jaja

Obiad

Schab w sosie dyniowym z kaszą i surówką

Alergeny: -

Podwieczorek

Koktajl bananowo-szpinakowy

Alergeny: -

Kolacja

Plasterki indyka pieczonego z ogórkiem małosolnym

Alergeny: -

niedziela, 14.10.2018
Śniadanie

Pasta z suszonych pomidorów podana z warzywami

Alergeny: seler, soja

II Śniadanie

Sałatka z fasolką szparagową

Alergeny: -

Obiad

Spaghetti agilio olio z kurczakiem

Alergeny: -

Podwieczorek

Czekoladowy pudding z tapioki z musem porzeczkowym

Alergeny: orzechy, soja

Kolacja

Krem fasolowo-pomidorowy podany z grzankami

Alergeny: seler

Podając swój adres e-mail, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Dietbox Catering Dietetyczny Krzysztof Wojdat Krystyna, Wojdat w celu otrzymywania newslettera o aktualnościach i promocjach. Nie martw się – nie spamujemy! Masz prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania, zmiany oraz żądania ich usunięcia. Twoja zgoda może być odwołana w każdym czasie.

FreshMail.pl
 

Podając swój adres e-mail, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Dietbox Catering Dietetyczny Krzysztof Wojdat Krystyna, Wojdat w celu otrzymywania newslettera o aktualnościach i promocjach. Nie martw się – nie spamujemy! Masz prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania, zmiany oraz żądania ich usunięcia. Twoja zgoda może być odwołana w każdym czasie.

FreshMail.pl