Dokładamy wszelkich starań, aby proces przygotowywania i dostarczania posiłków odbywał się z zachowaniem szczególnych zasad bezpieczeństwa.
Abyście mieli pewność, że robimy wszystko co w naszej mocy, przedstawiamy Wam przykłady naszych działań:
BEZPIECZEŃSTWO W KUCHNI:
- każdego dnia, kilka razy dziennie, dezynfekujemy powierzchnię kuchni, klamki i maszyny do pakowania posiłków,
- pojemniki są oddzielone od produkcji i stoją w specjalnie przeznaczonym do tego sterylnym pomieszczeniu,
- wszyscy nasi pracownicy kuchni dojeżdżają do pracy wyłącznie samochodami i w miarę możliwości są zobowiązani do zachowania min. 1,5-2 metrów odległości w trakcie pracy.
BEZPIECZEŃSTWO DOSTAW
- nasz magazyn logistyczny w Starych Babicach, wózki, regały, palety, skrzynki, samochody zostały zdezynfekowane poprzez ozonowanie, a czynności te będą regularnie powtarzane,
- każda osoba wchodząca na teren magazynów oraz przekazująca diety do Waszych domów musi przestrzegać rygorystycznych procedur higienicznych i dezynfekcyjnych oraz zachować bezpieczną (1,5-2 m) odległość
- wprowadziliśmy interwały czasowe oraz limity osób w wykonywaniu czynności odbiorów, przekazywaniu paczek i sortowaniu.